Pages

dimarts, 5 de novembre del 2019

Tots Sants a Corpus Christi.

A Corpus els mestres hem recordat als alumnes que el dia de Tots Sants fem memòria de totes aquelles persones, homes i dones, que al llarg de la història com Jesús “van passar fent el bé”. Uns treballant per  a la pau i la justícia, altres des de la senzillesa i la pobresa, tots amb humilitat i conscients de que la mirada de Jesús els va canviar la vida fent d’ells persones compassives i netes de cor.
Juntament amb els sants i santes, que l’Església ens dona com a models de seguidors de Jesús, hem constatat que tots coneixem i estimam persones properes, que amb la seva vida, també “van passar fent el bé”. Són aquelles persones que el Papa Francesc anomena “els sants de la porta del costat” (padrins, padrines, pares, amics, germans,....)
La millor manera de celebrar Tots Sants pot ser sigui dedicar un temps per fer memòria agraïda per l’exemple de les persones, que des del cel segueixen acompanyant-nos, per mirar al nostre voltant i descobrir-hi les persones que “passen fent el bé”... i perquè no decidir-nos cada un a ser cada dia millors.