Pages

divendres, 2 de setembre del 2022

Lema curs 22/23: "[Re]construïm somnis"


Desitjam que hagueu gaudit d'unes bones i merescudes vacances d'estiu i hagueu recuperat forces. 


A les portes del nou curs escolar, us presentam el lema del present curs: "[Re]construïm somnis", tot un al·legat a la nostra tasca (i repte!) educadora i pastoral. 

Aquests darrers cursos han vinguts marcats per una epidèmia que ha ocasionat molts de morts, confinat en les seves llars a la humanitat, col·lapsat l'economia i instal·lat en la tristesa, preocupació i incertesa a una gran part de la població. 

Enguany voldríem incidir en la necessitat d'ajudar a la nostra societat, i especialment a la nostra comunitat educativa, a construir (o reconstruir) els somnis aturats i/o destruïts..., sense oblidar que "[s]i bien esta misión nos reclama una entrega generosa, sería un error entenderla como una heroica tarea personal, ya que la obra es ante todo de Él, más allá de lo que podamos descubrir y entender. Jesús es «el primero y el más grande evangelizador»" (Papa Francesc, Evangelii Gaudium, 12) 

Desitjam que el Projecte d'Evangelització dels Col.legis Diocesans vagi arrelant dins totes i cada una de les nostres escoles i que amb les aportacions de tota la seva comunitat educativa sigui un projecte de i per a tothom. Comptau amb el nostre suport! 

#somdiocesans

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.