Pages

dijous, 10 de març del 2022

ATURA’T I SENT QUE T’ESTIM!

Amb aquest lema, dissabte dia 5 de marc, vàrem viure una “Trobada Quaresmal” per educadors al Santuari de Lluc. La jornada, convocada des de la Delegació Diocesana d’Ensenyament, el Departament de Pastoral de l’Escola Catòlica Illes Balears i el Gabinet de Pastoral dels Col·legis Diocesans estigué presidida pel Sr Bisbe, Mons Sebastià Taltavull .


Els participants gaudirem d’una experiència de pregària, d’aturada de les activitats habituals, d’escolta de la Paraula, d’interioritat personal, de trobada amb la natura, de celebració… tot al costat de la Mare de Déu. La pregària inicial estigué guiada per la professora Esperança Buendia. Amb el mètode emprat als centres educatius Godly Play ens endinsà a les fites-clau de la vida de Jesús fins la Pasqua, doble experiència de Mort-Ressurrecció. La nostra vida ha estat tocada amb l’itinerari viscut per Jesús.



“Facem camí junts de la ma de la Paraula de Déu. Tota ella és un cant al Déu que estima i la proposta de participar d’aquest mateix amor” va ser l’aportació de D. Sebastià. Un recorregut per textos bíblics ens va presentar l’estimació del Déu-Amor: “Déu és amor, el qui està en l’amor està en Déu, i Déu està en ell. I dins nosaltres l’amor ha arribat a la plenitud” (I Jn 4,9-10. 16-17). 


Després d’un temps de pregària personal, la celebració de l’Eucaristia ens uní a la presència de Jesús enmig de nosaltres. Finalment, el dinar de germanor ens ajuda a compartir resonàncies del  viscut durant la trobada. 

Ha estat un regal d’aturada, de sentir l’estimació del Bon Déu dins el cor, de tornar a la nostra tasca educativa amb el cor i “la motxilla” ben plens d’estimació.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.