Pages

divendres, 17 de gener del 2020

III ReliCat Games Mallorca


ReliCat Games Mallorca és un concurs escolar inspirat en les olimpíades acadèmiques d’altres assignatures. 

En el curs 2013-2014 un professor de matemàtiques de Madrid tingué la idea d’usar el format de les olimpíades de matemàtiques per crear aquestes olimpíades de Religió.

Actualment, ReliCat Games té seu a Madrid, Navarra, Málaga, Astúries, Mallorca, Alacant, Valladolid, Salamanca i segueix creixent en l’àmbit nacional i, fins i tot, internacional.

A Mallorca ens estrenàrem el curs 2017-2018, sota l’organització i la coordinació de la Delegació Diocesana d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca. La Delegació compta amb una comissió específica de voluntaris, entre ells el Gabinet de Pastoral dels Col·legis Diocesans, que treballa amb l’objectiu que aquest projecte pugui ser una realitat.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és, a més de poder treballar d’una manera més amena els continguts de l’assignatura, fomentar entre l’alumnat l’interès per la matèria i posar en valor l’assignatura entre la comunitat educativa i la societat en general.

Aquesta edició dels ReliCat Games està dirigida a alumnes de 6è de primària i es durà a terme el divendres 13 de març al saló d’actes del col.legi Sant Josep Obrer (C/ Sebastià Arrom, 3. Palma) de 10:00 a 13:30 hores. 

Trobareu les bases i el formulari d'inscripció (data màxima el 7 de febrer) a la seva web: https://relicatgamesdebm.blogspot.com/p/iii-relicat-games-mallorca-2020.html

Abans de l’1 de març de 2020, la persona responsable del col.legi participant enviarà el llistat amb els noms i llinatges dels alumnes que representaran cada escola (4 alumnes) a l’adreça debm@bisbatdemallorca.com.

Tots els alumnes participants han de tenir l’autorització dels drets d’imatge signada pels seus pares o tutors legals (es farà arribar el model corresponent a la persona responsable de cada col.legi participant). Aquesta autorització degudament emplenada s’escanejarà i s’enviarà per mail a l’adreça debm@bisbatdemallorca.com abans de l’1 de març.